Bijles

BaO, VMBO, HAVO, VWO, VO, MBO, HBO, WO

Bijles

Over bijles voor BaO, VMBO, HAVO, VWO, VO, MBO, HBO, WO.

“Wat snap je dan niet?” 
“Alles niet!!”

Soms heb je als scholier of student een extra zetje nodig. Want het is vàst niet zo dat je écht niets snapt, maar zo kan het natuurlijk af en toe wél voelen!
Dan is het wel fijn als er iemand is die met jou uit gaat zoeken waar de schoen nou precies wringt. Iemand die les aan jou geeft, precies op jouw niveau, precies dat wat je nodig hebt! Of iemand die jou helpt met nadenken hoe het beter kan: zus-of-zo? 
En dat die iemand dan samen met jou gaat kijken hoe je voortaan kunt voorkomen dat je in zo een akelige situatie komt, dus iemand die met jou je studiehouding onder de loep legt, en ook je manier van plannen…

Zo iemand die maakt dat je de leuke en interessante kanten van je vakken weer gaat zien, dàt willen we allemaal wel!

Letterplein heeft heel goede en zelfs ook coole bijles-leraren…
Kennismaken?

Lucas Wolthuis Scheeres

Al sinds mijn 16e werk ik bij Letterplein als (huiswerk)begeleider in verschillende vakken.

Ik heb al een heleboel leerlingen en studenten geholpen met het halen van hun toetsen en kan ook jou helpen met de volgende vakken: Nederlands, Engels, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Maatschappijleer en Kunst.  Ook kan ik je begeleiden met bijvoorbeeld een profielwerkstuk of het extra oefenen van schrijfvaardigheden.

Ik studeerde rechten op de Universiteit van Amsterdam en behaalde mijn masterdiploma aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.  Hiervoor heb ik VWO (profiel: C&M) gedaan. Ik deed examen in Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Muziek en Kunstgeschiedenis/CKV. Daarnaast heb ik Natuur- en Scheikunde, Biologie, Maatschappijleer en Economie gehad.

Mocht je interesse hebben stuur dan een email naar info@letterplein.nl voor meer informatie.

Enverney Sordam

Ik ben rechtenstudent aan de Universiteit van Amsterdam. Voor ik aan deze studie begon zat ik op het Sint-Nicolaas in Amsterdam.

Hier heb ik mijn VWO afgerond met als vakkenpakket: N&G.
Ik ben een rustige jongen die houdt van structuur en duidelijkheid, vooral met betrekking tot school. Op de middelbare school vond ik huiswerk maken altijd heel erg tijdrovend, dus was ik altijd op zoek naar ezelsbruggetjes of andere manieren om dingen te begrijpen of zelfs uit te leggen. Dat komt mij nu, als bijles-docent, handig van pas!

Mijn favoriete vakken waren Natuurkunde, Biologie en Engels. Daarnaast was ik ook best goed in Nederlands en Wiskunde. Met deze vakken kan ik dus op VWO-niveau helpen.

Ook help ik mijn broertje regelmatig met zijn wiskunde-huiswerk van 4 HAVO.

Meer informatie? Mail info@letterplein.nl.

Nina Visser

Ik ben van 1994 en studeer sinds 2012 rechten op de Universiteit van Amsterdam. Voordat ik ging studeren heb ik tweetalig VWO gedaan met als richting Economie & Maatschappij, ik deed dus alle vakken in het Engels.  

Ik heb eindexamen gedaan in de volgende vakken: Nederlands, Engels, Duits, Economie, Wiskunde A, Geschiedenis en Aardrijkskunde.

Ik geef bijles in: Engels, Nederlands, Duits, Geschiedenis, Aardrijkskunde en Maatschappijleer. Engels is mijn lievelingsvak en ik kan je dus ook goed helpen met andere vakken of projecten in het Engels. 

Wil je samen met mij beter worden in je vakken? Mail naar info@letterplein.nl.

Felix Wolthuis Scheeres

Mijn naam is Felix Wolthuis Scheeres. Ik ben geboren in 1996 en studeer Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Na mijn HAVO diploma ben ik meteen doorgestroomd naar het VWO, om vervolgens rechten te gaan studeren.

Het vak wiskunde heb ik altijd goed gekund. Vandaar ook dat ik 5 en 6 VWO wiskunde in 1 jaar heb kunnen afronden.

Ik geef al een poosje wiskunde-bijles, en dat bevalt mij goed. Mijn bijles-studenten ook! Ik kan naast het vak Wiskunde ook helpen met de vakken Nederlands en Geschiedenis

Meer informatie? Mail naar info@letterplein.nl.

Diégo de Graaf

Ik ben student aan een sportopleiding. Vroeger was ik 30 kilo te zwaar. Ik voelde mij niet blij, ik schaamde mij, ik had geen conditie én ik zag er niet fit uit. Op een dag bedacht ik dat ik dat niet meer wilde. Ik ben verstandig gaan eten en gaan sporten. En léúk dat ik het vond! En lékker dat ik mij ging voelen! Alles ging beter, en het studeren en de concentratie ook. Die extra kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon, ik moest er wel wat zweetdruppeltjes voor laten, natuurlijk. 

Ik wil graag kinderen en volwassenen helpen óók gezonder te leven: hoe sport maakt dat je zo lekker in je vel komt te zitten, dat echt alles makkelijker gaat. Ook je werk en studie. Mijn aanpak is simpel, maar doeltreffend: ik ga samen met jou sporten, en ik maak dat je het leuk gaat vinden en dat je trots bent op je prestaties!

Wil je meer weten? Mail maar naar dm_graaf@hotmail.com

Wanda Ruch

Duits leren, verbeteren of perfectioneren? Mijn naam is Wanda, ik ben gediplomeerd docente met heel veel ervaring en “native speaker” bovendien. Ik bied lessen aan op elk niveau: VMBO, HAVO, VWO, WO, volwassenenonderwijs, maar óók voor zakenmensen en vakantiegangers! Examentraining, conversatieles, scriptiebegeleiding, last-minute….natuurlijk ook bij leermoeilijkheden!

Meer informatie? Mail naar info@letterplein.nl.

Juliette van der Erve

Mijn naam is Juliette van der Erve. Ik ben half-Frans, half-Nederlands. Ik kan je helpen met spreekvaardigheid Frans, mocht je dat nodig hebben. Maar als je spreekvaardigheid Engels een boost nodig heeft, kan ik daar ook bij helpen. Want voor mijn baan als model reis ik veel, dus mijn Engels is up-to-date! Wil je meer info? Een proefles? Mail naar info@letterplein.nl

Julitte van der Erve
Naar boven