Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over Letterplein, Uitgeverij Sterrennest of Leermethode De Hoogvliegers? De Letterpleinkrant ontvangen? Of heeft u gewoon een vraag? Laat het ons weten en vul het formulier in!

Heeft u, ondanks de goede zorgen, tóch een klacht? Dat kan! Praat erover met juf Mir! Of meld de klacht via het Klachtenportaal Zorg.

Voorwaarden Klachtenportaal Zorg.

Letterplein
Miriam Wolthuis Scheeres
Teugestraat 11
1107 SB Amsterdam

020 – 6968907
info@letterplein.nl

KVK 34224105

Klachten

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen. 

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

Naar boven